Any nou, nova web

L’any passat va ser un bon any per nosaltres.

Al maig vam celebrar el nostre segon aniversari amb activitats gratuïtes i a l’aire lliure. Ho vam fer en el marc de la Festa Major del nostre barri, la Creu Alta, per aportar el nostre granet de sorra per fer el dia més festiu, amb un espectacle de màgia a càrrec del Mago Martín, globoflèxia i regals sorpresa.

El dia de l’actuació del Mago Martín va fer un dia primaveral espectacular.

Al juny la gent de la Fundació PIMEC, que ens va incloure com un “Cas d’èxit” empresarial, va publicar un vídeo sobre nosaltres. Haver participat al seu Programa Emppersona ha estat una experiència realment enriquidora.

També vam ser candidats als Premis Pimes 2018 que organitza la PIMEC per premiar les millors iniciatives del teixit empresarial català. Aquest cop no va poder ser, però el fet d’haver estat candidats ja és per nosaltres un gran reconeixement al nostre treball.

2018 el vam acabar amb un altre vídeo. En aquesta ocasió per haver guanyat, d’entre 40 propostes diferents, la quarta edició del “Concurs d’Idees Innovadores per a reptes socials“, del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Ah! No podem oblidar que hem tingut una nova incorporació a l’equip ResiDent! Es tracta de la dietista – nutricionista Laura Malleu, especialitzada en psiconeuroinmunoendocrinologia i en nutrició ortomolecular.

I enguany el volem continuar amb la mateixa empenta. Per això el comencem estrenant aquesta pàgina web. Ja feina uns mesos que volíem millorar aquest canal de comunicació amb vosaltres i finalment hem fet el pas.

En darrer lloc volem donar les gràcies a totes les persones que confieu en els nostres serveis, perquè és gràcies a vosaltres que seguim tenint ganes de superar-nos dia a dia!

Compartir:

No es permeten comentaris.